Referencer

“Bettinas mindfulness-forløb for husets brugere har haft en mærkbar betydning for kulturen og ånden i huset her. Det har bevirket, at der er et andet sprog, et sprog hvor man mærker efter i maven, hjertet og forsøger at løse livets store udfordringer derfra. Samtidig er omsorgen og støtten i gruppen blevet meget mere kærlig og nær. Det er tydeligt, at Bettina også har en baggrund som journalist og er trænet i kommunikation. I hendes formidling af selv svære og komplekse emner, er Bettina i stand til at møde mennesker i øjenhøjde, være præcis og klar i sin formulering, således budskabet står skarpt og ikke behøver yderligere forklaringer eller uddybning. Bettinas tilgang til den mest belastet borgergruppe og deres liv er fantastisk og meget givende, jeg kan medgive hende de bedste og varmeste anbefalinger.” Michael Skovlunde Pedersen, leder af Værestedet af Åndehullet, Vordingborg Kommune.

“Bettina har en særlig sensitivitet til at tune ind på hvert enkelt menneske hun har med at gøre. Hun tuner lynhurtigt ind på de mennesker hun sidder overfor. Mine egne følelser har hun ligesom været talerør for – nærmest mærket dem selv før jeg selv gjorde – og det har gjort mig meget tryg i alle de processer, vi har været igennem. I det nærværende, nænsomme rum Bettina skaber, har jeg oplevet at blive meget mere klar på mine indre processer og fået redskaber til at handle derefter.
Brith Matthé, Teamchef, Næstved commune.

« Personligt har jeg fået frigivet enorme mængder energi. Øget bevidsthed, et øget nærvær og hvad det gør ved lederjobbet er utroligt. Det har ændret hele min måde at være leder på. Jeg tænker på en anden måde og det betyder også at jeg løser opgaver og konflikter på et helt andet og mere nuanceret grundlag. Jeg opfatter ting, som jeg slet ikke ænsede før og jeg kan slet ikke understrege nok, hvor meget det har tilført mit job som leder. Før tog lederjobbet energi fra mig, i dag tilfører det mig energi » Elin Birk, Teamchef, Næsted Kommune

“Kurset giver indsigt i hvordan mindfullness i ledelse giver dig redskaber til at skabe de luftlommer, der får dig til at tænke og handle med din personlige ledelsesstil. Bettina er en super formidler og inspirator. Kurset kan klart anbefales, hvis flere ledere deltager fra samme afdeling.” Leder og stedfortræder fra Socialpsykiatrien i Frederikssund kommune, Annette Tram og Henrik Touborg.

”At have Bettina som mindfulness instruktør er guld værd.  I dag betyder mindfulness meget for min hverdag og er blevet til en slags kvalitetstid for mig og min krop. Det føles som om man gendanner og regulerer sit nervesystem. Man afspænder musklerne og smider stressen væk fra kroppen. Med mindfulness får kroppen og tankerne simpelthen et time out. Derfor har mindfulness virket sundt, positivt og brugbart i mit helbredelsesforløb.”
Senay Cakmak, lærer.

“Super godt kursus, herligt med meditation og yoga. Bettina udstråler tryghed og er bare dejlig at være i rummet med, så det er nemt at åbne op og tale om svære ting. Tak for et godt kursus.”
Thomas Gørløv, Staff, Man Diesel

Bettina tunede sige meget hurtigt ind på jeg ønskede at få med fra kurset. Og det har jeg bestemt fået 🙂
Pernille Klingenberg Tufvesson, Laborant, Rockwool International A/S

“Jeg har fået etableret forskellige værktøjer til at håndtere følelsesmæssige påvirkninger, acceptere disse og leve med dem hen ad vejen, mere og mere nærværende og i nuet. Især vejrtrækningsteknik og meditation har været gode værktøjer i den forbindelse. Jeg har ligeledes fået forståelse for mine egne typiske reaktionsmønstre i.f.m. udefrakommende påvirkninger og er blevet væsentligt bedre i stand til at skabe øget velvære og mental balance ved at arbejde indefra. Jeg har generelt opnået større ro og hviler væsentligt bedre i mig selv.  Thomas Nøhr Bertelsen, medarbejder, Vordingborg Kommune

Rockwool A/S

Køge Jobcenter

Man Diesel

Futurecom Uddannelse A/S

Guldborgsund kommune, Sundhed og omsorg.

Univar A/S

Center for Fastholdelse og Forebyggelse, Vordingborg kommune.

Værestedet Åndehullet, Vordingborg.

Misbrugscenteret, Vordingborg.

Ydelseskontoret, Vordingborg kommune.

Jobcenter, Vordingborg.

CAR Lolland, Lolland kommune.

Jobrehab ApS, Fredensborg.